Tudásmenet az oktatásért! – Itt vannak a részletek!

Közös tudásmenetet szervez a Pedagógusok Szakszervezete, a Tanítanék és a noÁr mozgalom!

? Januárban a miskolci Herman Ottó Gimnáziumtól a budapesti Kölcsey Ferenc Gimnáziumig fogunk vonulni, oda ahol ősszel kirúgták az első öt tanárt!

? A nagyjából 180 kilométeres távot 6 nap alatt fogjuk megtenni.

? Délutánonként beszélgetéseket, fórumokat is szervezünk.
? Szombat délután pedig Budapesten várunk titeket!

‼️ ISMERJÉTEK MEG AZ ÚTVONALAT! ‼️

A miskolci Herman Ottó Gimnáziumtól fogunk indulni, ahol elsőként függesztették fel Dezsőfi Györgyöt az igazgatóhelyettesi pozíciójából, majd 5 nap és 180 kilométert követően a budapesti Kölcsey Ferenc Gimnáziumhoz fogunk megérkezni, ahol 5 polgári engedetlenkedő tanárt rúgtak ki kora ősszel.

A képeket pörgetve meg tudjátok nézni, hogy melyik nap melyik településeket érintjük, a pontosabb útvonaltervet az alábbi linken találjátok.

Ha csatlakoznátok hozzánk, akár csak egy nap bizonyos szakaszára, akkor is töltsétek ki az űrlapot, hogy tudjunk veletek is számolni:

https://noar.hu/tudasmenet-jelentkezes

A Tudásmenet megszervezése azonban nem megy ingyen. Az utat biztosítani kell, éjszakára szállást kell foglalnunk, délutánonként a fórumokra különböző technikákkal készülünk – ehhez azonban pénzre van szükségünk. Ezért arra kérünk, ha teheted, fogadj örökbe 1-1 kilométert a 180 kilométeres távból!

https://noar.hu/tudasmenet-adomany

Az eseménnyel kapcsolatos új hírekről a Facebook eseményben találsz információkat:

https://www.facebook.com/events/6494764217203808/?active_tab=about

A következő napokban írunk a délutáni fórumokról és az egyéb programokról is!