Jogi segítség

NEM HAGYUNK MAGADRA!

Jogi segítségre van szükséged?

Munkajogászunk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot. Amennyiben még nem vagy tagja a Pedagógusok Szakszervezetének, töltsd ki a belépési nyilatkozatot!

Amiben tudunk, segítünk!

Tudtad-e, hogy...

Kollektív Szerződés

Kollektív Szerződés

Ha a Szakszervezet nem tud kollektív szerződést kötni a munkáltatókkal, akkor számos juttatás és kedvezmény veszélybe kerül? A Szakszervezet jogi védelme nélkül évi több ezer jogvita eljárási költsége az érintett kollégákat terhelné?
Érdekképviselet

Érdekképviselet

A fenntartó és a kormányzat szintjén kizárólag a Szakszervezeten keresztül tudja képviselni az érdekeit és kiállni a jogaiért? Szakszervezet hiányában tucatnyi kedvezménytől esnének el a pedagógusok a megfizethető üdülési lehetőségtől a kedvező telefon előfizetésen át az életbiztosításig?
Fordulj hozzánk bizalommal!

Fordulj hozzánk bizalommal!

Jogsegély szolgálatunk és további szolgáltatásaink a tagjaink számára ingyenesek!
Miben tudunk segíteni?

Miben tudunk segíteni?

A közalkalmazottak bárminemű munkajogi probléma megoldásában, a munkáltatóval kialakuló konfliktusok kezelésében. Segítünk a közalkalmazotti jogviszony létesítése és megszüntetése során felmerülő problémák megoldásában.
Állj ki a jogaidért és csatlakozz!

Állj ki a jogaidért és csatlakozz!

A csatlakozáshoz mindössze egy belépési nyilatkozat kitöltésére van szükség. Kérd munkahelyed szakszervezeti titkárától, vagy töltsd ki az alábbi Jelentkezési űrlapot!

NEM VAGY EGYEDÜL, A SZAKSZERVEZET SEGÍT!